Атестація - шлях до творчих вершин

Атестація – це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності.

Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів школи.

22 березня відбулося засідання атестаційної комісії І рівня у Ваньковицькій СЗШ І-ІІ ст., на якому було проатестовано 4 педагогів: Кавалець О.В., учителя початкових класів, Низьолик О.П., учителя англійської мови, Макара Б.І., учителя музичного мистецтва та вчителя фізичної культури - Стадника М.І.

Засідання відбувалося у формі педагогічної вітальні «Творчий портрет учителя». Вчителі поділилися своїми творчими напрацюваннями, знахідками, досягненнями. Кожен із педагогів оформив портфоліо, проявивши свою творчість, фантазію, оригінальність.

На підтримку своїх колег слово мали директор школи Найденко О.В. та члени атестаційної комісії. Присутніми на заході були начальник відділу соціально-гуманітарної політики Шманько А.П. та голова Луківської ОТГ Федак М.І., які привітали вчителів і побажали їм творчих успіхів на нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, здоров'я та натхнення.

Вітаємо вчителів, які піднялися на наступну сходинку свого творчого шляху: Кавалець О.В. - із встановленням 11 тарифного розряду, Макара Б.І. із встановленням І кваліфікаційної категорії, Стадника М.І. - ІІ кваліфікаційної категорії! Також бажаємо успіху Низьолик О.П. під час атестації комісією ІІ рівня!

/Files/images/napovnennya_saytu/foto (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.