Міжнародний день боротьби з тютюнопалінням.

Поява Міжнародного дня відмови від куріння цілком виправдана, оскільки статистика Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо даної проблеми не може не лякати.

Останнім часом людство стривожене поширенням тютюнової епідемії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, третина дорослого населення світу, серед них 200 мільйонів жінок - курять. А скільки ще підлітків і дітей?... Тому 15 листопада, класним керівником 8 класу Котик Л. М. було проведено виховну годину на тему: "Міжнародний день боротьби з тютюнопалінням"

Під час проведення заходу, учнів було ознайомлено зі згубним впливом тютюнопаління на організм людини та сучасні методи лікування від цієї шкідливої звички, доведено деякі статистичні дані стосовно даної проблематики. Восьмикласники взяли активну участь у заході, підготували власні дослідження. Береський Роман продемонстрував презентацію "Бій тютюнопалінню", Стецьків Іванна розглянула питання "Діти - жертви пасивного куріння", Вуйцицький Руслан розповів про згубний вплив нікотину на людський організм. Фактами та власними спостереженнями до дискусії долучилися всі учні класу.

Діти зробили спільний висновок, що вони мають чудове право - право на життя і здоров'я, тому вони обирають здорове та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і , зокрема, палінню.

/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/8.jpg/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/7.jpg

/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/6.jpg/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/4.jpg

/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/5.jpg/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/2.jpg

/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/3.jpg/Files/images/borotba_proti_kurnnya2020/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.