ТВОРЧИЙ ЗВІТ ВЧИТЕЛЯ- ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Творчий звіт – це форма представлення досвіду, що відображає цілісну систему роботи педагога над вирішенням педагогічних, психологічних проблем, головна мета якого полягає у тому, щоб відобразити результати методичної діяльності з обраної проблеми або теми, професійну компетентність та провести самоаналіз педагогічної діяльності.

Завданням педагога, зацікавленого в результатах своєї праці, є постійний творчий пошук, системна робота, апробація нових, нетрадиційних форм і прийомів навчання та виховання і, водночас, вдосконалення та відшліфування давно відомих, традиційних.

Досягнення висот педагогічної майстерності потребує максимальних особистих зусиль, енергії, природних нахилів і здібностей, величезної працездатності і, найголовніше, – безмежне бажання стати педагогом-майстром.

Для того, щоб наші вихованці досягли успіху, ми – педагоги ніколи не повинні зупинятися на досягнутому, постійно бути в творчому пошуку, займатися самовдосконаленням. Адже за нами покоління з життєздатних, свідомих та творчих людей – наше майбутнє, майбутнє України.

Цьогоріч підсумки своєї діяльності у міжатестаційний період підводить педагог-організатор Мільчановська О.І. Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом кількох років, Ольга Іванівна презентує на сторінках сайту нашого освітнього закладу.

/Files/images/dokumentatsya/2021 Портфоліо Мільчановська О.І..jpg

Кiлькiсть переглядiв: 710

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.