ДЕНЬ ЗЕМЛІ

В ці гарні весняні дні люди в усіх куточках нашої Планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатства природи. А також про необхідність порозуміння та об'єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі.

З нагоди Дня Землі класний керівник 7 класу Низьолик О. П. провела з своїми учнями годину спілкування у вигляді онлайн-конференції. Діти переглянули інформаційну презентацію про цей день та два відеоролики про те, яка красива наша планета. Присутні вели бесіду про те, що потрібно робити щоб зберегти нашу планету. На кінець зустрічі діти пограли у тематичну віртуальну гру "Колесо фортуни".

/Files/images/den_zeml_21/1.jpg /Files/images/den_zeml_21/2.jpg

/Files/images/den_zeml_21/3.jpg /Files/images/den_zeml_21/4.jpg

/Files/images/den_zeml_21/5.jpg

Вчителька Сарабаха Г. І для своїх четвертокласників дистанційно продемонструвала відеоролик "Не руйнуй гармонії земної" та казку "Бережімо землю". За допомогою цих відеороликів дала дітям зрозуміти, що природа завжди була і залишається годувальницею людини, джерелом його існування, природа щедра, але вона не прощає помилок, тож давайте берегти та доглядати її щоб і далі існувало життя на нашій планеті.

/Files/images/den_zeml_21/6.jpg /Files/images/den_zeml_21/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.