Повернутися до звичайного режиму

35 РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Чорнобиль.
Ще ятриться рана й досі
У розмаїтті календарних дат.
Десятки літ ослабити не в змозі
Величини і болю марних втрат.

26 квітня 1986 року… Була весна – квітуча, напоєна запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ.

Сьогодні виповнюється 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті.

Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

В пам'ять про ту страшну подію, з метою вшанування героїв, які рятували весь світ від ядерної біди ціною власного життя, учні 8 класу під керівництвом класного керівника Котик Л. М. створили відеопрезентацію "Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить".

Гірчить Чорнобиль

Класні керівники 4 класу Сарабаха Г. І. та 7 класу Низьолик О. П. своїм учням в дистанційній формі розповіли про роковини Чорнобильської трагедії та запропонували учням переглянути відеоролики про ту страшну трагедію.

/Files/images/chornobil_35/15.jpg /Files/images/chornobil_35/16.jpg

До35-х роковин на Чорнобильській АЕС учні 9 класу із класним керівником зробили Ангелів-Хранителів, а учениця цього класу Хомен Тетяна підготувала презентацію "День пам'яті Чорнобильської трагедії 26 квітня 1986".

/Files/images/chornobil_35/13.jpg /Files/images/chornobil_35/ЧАЕС.jpg

/Files/images/chornobil_35/12.jpg

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.