УКРАЇНСЬКЕ КІНОМИСТЕЦТВО

«Фільм – це життя, з якого вивели плями нудьги».

Кінематограф відносно новий вид мистецтва. Його історія порівняно з тисячолітньою історією музики, живопису, театру дуже коротке. Дійсно, хорошу кіно зачаровує, дивує, змушує задуматися, що відбувається в житті людини. Також як книга для письменника, музика для музиканта чи картина для художника, кіно для режисера – це спосіб вираження власних думок, почуттів і бажань. Найчастіше кіно показує нам ідеальне життя, життя про яке мріють багато людей.

З метою популяризації українського кіно у Ваньковицькому ЗЗСО І- ІІ ст. з учнями 9 класу під керівництвом вчительки інформатики Шумик Н. П. було проведено виховну бесіду «Українське кіномистецтво». Учнів було ознайомлено з історією та розвитком, видатними акторами та режисерами кіно. Діти пройшли інтерактивну вікторину. А також дев’ятикласники спробували себе у ролі режисерів, де створювали власні відеоролики «Моє літо».

Учні переконалися, що українське кіно має потужну історію, воно – унікальне, тому що виросло на родючій землі нашої Батьківщини.

/Files/images/kno_21/3.jpg /Files/images/kno_21/10.jpg

/Files/images/kno_21/8.jpg /Files/images/kno_21/9.jpg

/Files/images/kno_21/5.jpg /Files/images/kno_21/7.jpg /Files/images/kno_21/6.jpg

Моє літо

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.