ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

1 грудня у Ваньковицькому ЗЗСО І-ІІ ст. у рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч школярів із представниками ювенальної превенції. До школи завітали інспектор СЮП Самбірського РВП ГУНП у Львівській області старший лейтенант поліції Цибовська Мар’яна Романівна, поліцейський офіцер громади Самбірського РВП ГУНП у Львівській області старший лейтенант поліції Антоняк Михайло Богданович, дільничий офіцер поліції ВП Самбірського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Лещишин Роман Іванович.

З учнями було проведено профілактичні бесіди на теми: «Булінг у школі», «Види насильства та шляхи протидії», «Шкідливі звички», «Відповідальність дітей та їх батьків за скоєні правопорушення», «Кібербезпека».

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Лейтенант поліції Цибовська М. Р. наголосила про види правопорушень, про правила безпечного поводження в Інтернеті, про відповідальність дітей та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві.

Дякуємо представникам ювенальної превенції за співпрацю.

/Files/images/2021-2022/poltsya/изображение_viber_2021-12-01_17-35-36-286.jpg

/Files/images/2021-2022/poltsya/изображение_viber_2021-12-01_17-35-36-108.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.