СВЯТО МИКОЛАЯ

Місяць грудень – час казки та чарівної атмосфери… Усі: і маленькі, і дорослі, чекають дива. Роздивіться навкруги! Яка краса! Мерехтять різнокольорові вогники, у повітрі відчувається запах мандаринок та імбирних пряників, а у серцях людей – надія на щось хороше… Усі в очікуванні свята. А свято вже на порозі. Щасливі та з надією зустрічаймо його. Чуєте? Маленькі янголята дзвонять у дзвіночки… Іде Святий Миколай. Іде, щоб сповнялися всі задуми добра і в кожному домі творились чудеса.

У нашій школі теж веселий гамір, метушня, сміх, радість – це ж молодші школярі готуються до зустрічі із Чудотворцем Миколаєм. Діти творять казку. Добра святкова вистава про чарівні пригоди у зимовому лісі ще більше спонукає їх вірити у диво.

Маленькі білосніжні сніжинки подарували усім чарівний танець. Так раділи й веселились вони, коли у гості завітала добра дівчинка-Зима. Закружляли вони у таночку, під веселу пісеньку Зими, та заснули у чарівному лісі. Тим часом Лісовик зібрав своє льодове військо та заморозив усе навкруги. А маленькі Хлопчик та Дівчинка, пробираючись крізь віття ялинки, шукали скриньку, щоб виконати важливе завдання – передати листи Миколаю. Роздумували про подаруночки для себе і допитливі Звірятка, які сміло вступили у батл з Цукеркою, Яблучками, Горішками та Медівником. У цей час підступні Антипки хотіли налякати дітей. Як добре, що дівчатка-Ангели прийшли на допомогу дітворі.

Запанувала тиша… Сталося диво, якого так усі чекали, - до святкової зали зайшов Миколай. Добрим та щирим словом привітав він дітей. А маленькі дошкільнята сміло і гучно зустріли його, розказавши віршики. Миколай подякував усім, похвалив діток за їх старання, хороші вчинки та обдарував солодощами.

Щиро дякуємо учителям початкових класів Береській Н. С. та Мільчановській О. І., музичному керівнику Макару Б. І. та хореографу Баган С. В. за організацію такого радісного свята. Також велике спасибі «Контінентал Фермерз Груп» за солодкі дарунки.

Свято Миколая

Танець сніжинок

Пісня у виконанні 1-2 класів

Батл

Пісня у виконанні 3-4 класів

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.