Атестація 2021-2022 н.р.

Не рідше, ніж раз у п'ять років відбувається атестація педагогічних працівників, яка має дуже велике значення. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність вчителя до поповнення свого досвіду, допомагає продемонструвати кращі надбання педагогів.

Атестація - це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та суспільства, змога проявити свої здібності. Цьому передує щорічне підвищення кваліфікації на курсах, конференціях, вебінарах, багаточисельні проєкти, відкриті уроки, проведені заходи, які шліфують майстерність педагогічного працівника.

Наші вчителі Мільчановська О.І., Даниляк Р.І., Ціко Н.М. проатестовані атестаційною комісією І рівня, вітаємо їх із присвоєнням другої та першої кваліфікаційних категорій та підтвердження раніше встановленого тарифного розряду, а учетелям Матківській Г.Б., Шумик Н.П., Котик Р.С., ЗДНВР Качмар Н.Л. бажаємо успіхів під час атестації комісією ІІ рівня на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії та відповідність займаній посаді.

Бажаємо вам, дорогі колеги, творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів. Мирного неба нам всім та швидкої перемоги!!!

Атестаційні матеріали 2021-2022 н.р.

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.