ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Рідна школа. Скільки приємних спогадів, дитячих мрій,яскравих свят, незабутніх уроків, цікавих зустрічей, дружніх розмов зберігає вона у своїй пам’яті. Тут наші учні навчаються, знаходять вірних друзів, вчаться співпрацювати, допомагати одне одному, підростають та мужніють. Та час летить…І настає довгоочікувана мить для усіх школярів - свято Останнього Дзвоника. Хоч цього року лунає він онлайн, але значимість його від цього не зменшується. У цей день усі звикли підбивати підсумки навчального року, ділитися успіхами та перемогами, бажати одне одному веселих канікул і з радістю поринати у захоплюючий літній відпочинок.

Трішки сумно нашим випускникам. Сьогодні вони згадують, як вперше несміло переступили шкільний поріг, як старанно виводили букви, як із першими учителями долали усі труднощі, як весело проводили час разом, як підкоряли вершини, раділи успіхам, сміялись, дружили та мріяли. Дякують своїм батькам за тепло, допомогу та любов, дякують учителям за розуміння, настанови та підтримку. Прощаються зі своїми однокласниками, хорошими друзями, учителями та рідною школою.

На згадку про свої шкільні роки випускники 2022 рокуразом із класним керівником Любомирою Миронівною підготували відео-прощання.

Останній дзвоник у Ваньковицькому ЗЗСО І-ІІ ступенів, 2022 рік

Дорогі випускники, ви - майбутнє нашої країни. Сьогодні починається нова сторінка вашого життя. Попереду світла та захоплююча дорога великих можливостей та творчих ідей. Бажаємо вам упевненості у своїх силах. Сміливо крокуйте життєвою стежиною, гідно приймайте зміни, ризикуйте, мрійте та успішно долайте усі перешкоди. Світлого майбутнього у нашій незалежній Україні!

Любі діти! Мирних усім канікул! Цікавого відпочинку, гарного настрою, яскравого сонечка та захоплюючих пригод. До зустрічі у наступному навчальному році.

Дякуємо нашим захисникам! Віримо у нашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.