ДЕНЬ МАТЕРІ

Якщо говорити між нами,
То все починається з МАМИ.
І казочка перша у світі
І сонячна подорож в літо.
Найперші легенькі сніжинки
І сяюче диво —ялинка.
Від мами — і літери,й слово,
І зроблена разом обнова...
Якщо говорити між нами,
То все починається з МАМИ.

У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя - Свято Матері.
Мати – найрідніша людина. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняла робити, життя, яке вона дала, дає можливість проявляти себе, творити у нашому світі, нести у нього свій труд, тепло своєї душі.
Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !
Учні 3 класу Ваньковицького ЗЗСО І-ІІ ст. із класним керівником Мільчановською О. І. подарували зворушливі вітання своїм Матусям. А у виконанні дев'ятикласниць Харо Анастасії та Хомен Тетяни прозвучало музичне вітання для найдорощої людини на землі, яка подарувала життя, піклується, оберігає, захищає, допомагає...

/Files/images/den_mater_21/1.jpg

Мама

День МАМИ

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.